Chrupiąca bagietka z gruszką i camembertem

Gruszka, camembert, chrupiąca ciabatta, miód i balsamico – no niebo ✨

Oceń ten wpis
Składniki
  • 70 g ciabatty
  • jedna gruszka
  • 50 g camemberta lekkiego
  • pół łyżeczki miodu
  • trochę balsamico
  • kilka listków świeżego tymianku
Sposób przygotowania
  1. Ciabattę przekrój wzdłuż, wyłóż plastrami camemberta i gruszki.
  2. Polej miodem, piecz w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni, górna grzałka – do przyrumienienia.
  3. Polej sosem balsamicznym, posyp posiekanym tymiankiem.
Wskazówki

Najlepiej smakuje na ciepło.

Makro
  • E (energia): 410 kcal
  • B (białko): 18.8 g
  • T (tłuszcze): 7.3 g
  • W (węglowodany): 67.5 g
Oceń ten wpis

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.